Algemene voorwaarden

 1. Alleen met het aanleveren van bewijs en goedkeuring van de organisatie kan korting op een ticket voor SLOK worden gegeven.
 2. Na het kopen van een ticket kan achteraf niet de korting van een maatschappelijke actie terugbetaald worden. Deze korting dient vooraf aangevraagd te worden via de website van SLOK
 3. Wanneer een ticket is gekocht, kan deze niet terugbetaald worden door de organisatie SLOK. Het ticket kan wel doorverkocht worden.
 4. Het evenement is 18+. 
 5. Bij entree van het terrein heeft beveiliging het recht tassen en identiteitsbewijzen te controleren voor toelating tot het terrein.
 6. Het is de deelnemers niet toegestaan zelf meegebrachte (alcoholische) dranken te nuttigen tijdens het evenement. Een 500 ml flesje water is wel toegestaan.
 7. Wapens en drugs worden niet toegestaan bij het betreden van het evenemententerrein. Indien deze waar wordt meegenomen en/of gebruikt, riskeert de deelnemer inbeslagneming of verwijdering van het terrein.
 8. De Organisatie SLOK is niet aansprakelijk voor schade, verlies en/of diefstal van eigendommen van bezoekers.
 9. Door de deelnemer veroorzaakte schade aan eigendommen, gehuurde middelen en onroerend goed van de organisatie SLOK te allen tijde verhaald op de deelnemer.
 10. Tijdens SLOK geldt er een zerotolerance beleid. De organisatie heeft het recht op ieder moment van het evenement een bezoeker van het terrein te verwijderen indien er door deze bezoeker – in welke vorm dan ook- overlast wordt veroorzaakt
 11. Als bezoeker van SLOK, heeft u er geen bezwaar tegen dat foto’s en andere beeldopnames die gemaakt worden tijdens activiteiten, door de organisatie of derden, worden geplaatst op onze website.
 12. Deze toestemming houdt tevens in dat de foto’s en andere beeldopnames ook gebruikt kunnen worden op andere sociale media kanalen (bijv. Instagram of Facebook) en op de posters en flyers voor aankomende introductieperiodes.
 13. Bovenstaande voorwaarden treden in werking zodra de deelnemer zijn ticket voor SLOK heeft betaald .